ibiza sales
IBIZA VASTGOED en ONROEREND GOED  ibiza sales

IBIZA SALES

Ibiza advertentie platform, een service die beschikbaar is voor zowel kopers als verkopers van vastgoed, onroerend goed, auto, boot, meubilair, kortom voor alles !!
 

MEER >>

  

IBIZA SALES

IBIZA SALES

Ibiza Sales bied een advertentie service die beschikbaar is voor zowel kopers als verkoperS op Ibiza! Niet alleen voor Ibiza Vastgoed en Onroerend Goed zaken, maar ook voor diegenen die bijv. hun auto, boot, stukken meubilair willen aanbieden.....alles!

Ibiza
trekt ieder zomer vele bezoekers en enkele van deze, vaak buitenlandse bezoekers, worden verliefd op dit mooie eiland met zijn heerlijke Mediterrane waterrijke omgeving.
Sommige gefortuneerden besluiten te investeren en een mooi
appartement, finca, huis of villa of stuk grond op het eiland om zich er vervolgens permanent te vestigen.
Natuurlijk besluiten veel van deze buitenlandse vastgoed eigenaren  hun aangeschafte eigendom op Ibiza te verhuren tijdens het zomerseizoen en zelf alleen tijd in het huis door te brengen buiten het hoogseizoen, om de hordes toeristen te mijden die dan over het eiland uitzwermen.
Het hoge aanschafbedrag dat deze toekomstige huiseigenaren zullen moeten investeren om een huisbezitter op Ibiza te worden zal zichzelf terugverdienen door het huis tijdens de zomermaanden aan vakantiegangers te verhuren.

Houd er rekening mee dat de Spaanse regelgeving en procedures aangaande vastgoed zaken erg verschilt van wat we kennen zijn in de noordelijke landen, en dan is er bovendien ook vaak nog een behoorlijk taalprobleem.
Daarom adviseren we, of beter, het is noodzakelijk om een notaris en een vertaler in de arm te nemen die ervoor zorgen dat de juiste procedures gevolgd worden, inclusief het natrekken van de informatie die geregistreerd is bij het plaatselijke kadaster - Property Registrar - om er zeker van te zijn dat u onroerend goed of een bouwperceel koopt overeenkomstig de officiŽle registraties voordat u het contract ondertekend.

Ibiza Sales is een platform voor mensen/eigenaren die eigendommen of objecten wensen te kopen of verkopen, bijvoorbeeld: appartementen, fincaís, huizen, villaís, bouwpercelen, commercieel vastgoed of die willen investeren, maar geen tijd en geld willen verspillen door meteen een makelaar, vastgoedagent of -agentschap op Ibiza in de arm te nemen. Hier kunnen huiseigenaren hun eigendomMEN te koop aanbieden en kopers kunnen het huis van hun keuze vinden. 
Een appartement aan het strand - een finca op het platteland - een villa in glooiende heuvels - een landhuis in een vallei - huizen in stadsgebied, waar je kunt genieten van het beroemde nachtleven op Ibiza......

Veel succes !

Ibiza 4 all, IBIZA VASTGOED en ONROEREND GOED - Alles over VASTGOED en ONROEREND GOED op Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org